Provigil – ett varumärke av Modafinil

Vi på modafinil-kopen.nl har sammanställt all information som du behöver veta om Provigil nedan. Provigil är ett varumärke av Modafinil. Om du vill köpa Modafinil, besök vår hemsida. Vi erbjuder flera olika märken av Modafinil.

Modafinil ökar vakenheten och koncentrationen

Modafinil är en exceptionell, speciell substans som ger spänning utan att ha påverkat vila. Provigil ökar sinnet och kroppslig prestanda och gör så man fokuserar mer vilket minskar lusten att slumra till, men samtidigt visar det helt enkelt inga beroendeframkallande eller till och med “kända” biverkningar.

Modafinil är verkligen en helt ny teknik som inbegriper stimulerande läkemedel för den moderna världen. 

Modafinil ökar vakenheten och koncentrationen

Modafinil är definitivt en eugeroic medicin, (som helt enkelt indikerar en “pigg känsla”). Denna utmärkta typ av medicin innehåller 3 just nu, Adrafinil samt Modafinil.

Modafinil är ofta en minnesförbättrande och även psykostimulerande stimuleringsmedel för humöret. Detta förbättrar vakenhet och försiktighet, men dess medicinska användarprofil skiljer sig inte mycket från amfetaminerna, metylfenidatet (Ritalin) eller bensoylmetylkgonin.

Grunden för utseendet ligger i att kunna inducera bara när det behövs. Som ett resultat tenderar de “höga och låga” kopplade till andra stimulerande läkemedel inklusive amfetamin att vara frånvarande. Modafinil kommer inte att ge omtanke, frustration och sömnlöshet i samband med dessa långt mer välbekanta stimulansmedel. Standardstödsstilar brukar inte påverkas, och Modafinil addictiveor är inte kombinerat med den mängd biverkningar som existerar med förskrivna stimuleringsmedel.

Modafinil utlöser vakenhet delvis genom rörelsen inuti hypotalamuskörteln. Verkar bara stimulera alfa-1-hjärnreceptor som är ansvariga för den specifika abonnentbasen förknippad med icke-adrenalin. Deras dopaminfrigörande verkan är faktiskt sårbar såväl som dosberoende, vilket ger utsikterna till ett euforiskt svar, dos-eskalering eller till och med att få förståelse mot medicinen väldigt osannolikt.

Modafinil kan vara medicinskt fördelaktigt vid behandling av narkolepsi, nervtillståndet betecknas helt enkelt av obestridliga problem med dagtidsledighet. Experafellt kan Modafinil också användas vid förfarandet av Alzheimers sjukdom, depressiva störningar, uppmärksamhetsunderskottsproblem, myotonisk dystrofi, talrika sklerosinducerad utmattning, grovhet efter anestesi, kognitiv inverkan inom schizofreni, spasticitet associerad med cerebral pares, åldersrelaterad minnesminskning , idiopatisk hypersomnia, jet-lag tillsammans med everydaycat-napping.

 

http://modafinil-kopen.nl