French riviera real estate
Image default
Travel

Glamping met de hond

In veel hotels is de hond (helaas) niet welkom. Voor je zomervakantie ben je dus aangewezen op de camping, tenzij je het geen probleem vindt de hond een paar weken in een hondenpension achter te laten.

Natuurlijk gaat de hond mee op vakantie. En ach, dat kamperen is best leuk. Maar soms wil je toch een beetje comfort en luxe. Boek een vakantie op de glamping. Want daar is de hond ook welkom!

Wat is glamping?

Bij glamping maak je het volle campingleven mee, maar dan wél vanuit je eigen luxe kampeeraccommodatie. Je hoeft niet meer te kiezen tussen slapen in een echt bed, of de hond mee, want de hond mag gewoon mee naar binnen in de ruime en volledig gemeubileerde safaritent.

Bij glamping is alle luxe voorhanden. Je hebt een koelkast, een keukentje, water binnen handbereik, vaak zelfs eigen sanitair. Het enige wat je zelf moet meenemen is de mand, zodat je trouwe viervoeter lekker vertrouwt in zijn eigen mandje kan slapen. Daarnaast staan de faciliteiten van de camping voor je klaar: van zwembad, tot animatieteam. Het hele gezin, inclusief de hond, heeft écht vakantie op de glamping.

Waar vind ik een glamping waar ik met de hond naartoe kan?

Alle glampings zijn anders. Om het je gemakkelijk te maken een vakantie te boeken voor het hele gezin, hebben we een handig overzicht gemaakt van glampings waar je met de hond naartoe kunt. Uiteraard voldoen de geselecteerde glampings aan de hoge kwaliteitseisen die wij aan alle glampings stellen.

Je vindt alle accommodaties voor glamping met de hond op Glampings.com